Laadukasta vapaa-ajan asumista ympäri vuoden

Villa Kruuva -lomamökkiä vuokraa Hästön Maatila Oy. Janne ja Krista Erikssonin lisäksi perheyrityksen toiminnoista vastaa seuraavan polven edustajat Merita, Juho ja Paavo. Tilamme sijaitsee meren rannalla Särkisalossa, Perniönjoen alajuoksulla. Vesistöjen läheisyys tekee tilastamme ihanteellisen myös lomamökkivuokraukseen.

Sukumme on viljellyt Hästön tilaa vuodesta 1851 lähtien. Pitkät perinteet yhdistettynä jatkuvaan kehitystyöhön näkyvät myös Villa Kruuvassa, jossa tarjoamme laadukasta vapaa-ajan asumista ympäri vuoden. Tervetuloa nauttimaan ja lomailemaan!

Kruuvanmäen kiehtova historia antoi nimensä Villa Kruuvalle

Ensimmäisen lomamökin nimeksi annettiin Villa Kruuva. Villa Kruuva sijaitsee nimensä mukaisesti Kruuvanmäen eteläpuolella, Ervastonlahdella, meren rannalla. Kruuvanmäellä on pieni avolouhos, josta on louhittu kvartsia ja maasälpää 1860- ja 1880-luvuilla. Maa-aines kuljetettiin louhokselta meren rantaan, lähelle Villa Kruuvaa ja lastattiin siellä laivaan. Villa Kruuvan rannassa on edelleen nähtävissä kiviainesta louhostoiminnan ajoilta.

Tietoa varaamisesta

Voit tiedustella vapaita aikoja ja tehdä varauksen ottamalla meihin yhteyttä joko:

  1. täyttämällä yhteydenottolomakkeen yhteystiedot -sivulla
  2. olemalla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen myynti@kruuvanmokit.fi
  3. soittamalla numeroon 040 840 8012